Brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål
eller brug for hjælp.
Så bare kontakt os på:

Tlf.: 87109870
Email: carina@as-kcc.dk

Webshop

Handelsbetingelser

Fordele ved at handle på Kronjyllands Camping & Marine Centers webshop:
    -  Fast lav pris!
    -  Fragtfrit over 1.000 kr. til GLS pakkeshop
    -  Levering af lagervarer: 1-3 dage
1 stk. på lager. Leveringstid 1-3 dage

Traeger Ironwood 885

Vare nr. BLTFB89BLFC
kr 15.499,-

Traeger Ironwood 885 er den perfekte kombination af funktionalitet, gadgets og lækkert design. Her får du en pillegrill af tårnhøj kvalitet, som har massevis af herlige funktioner, herunder bl.a. indbygget Wi-Fi, så du kan styre grillen direkte fra din telefon. Udover at have indbygget Wi-Fi, så er Traeger Ironwood også udstyret med dobbelt isolering i siderne, hvilket giver mindre pilleforbrug og temperaturen bliver holdt mere jævn på høje grader. Temperaturen kan indstilles på alt mellem 75°C og 260°C.

Desuden er Ironwood udstyret med Super Smoke funktion, hvilket vil sige, at du kan få masser af røg på temperaturer mellem 75°C og 105°C. Grillen er derudover designet til at røgen cirkulerer tre gange i grillen, hvorefter den tunge, brugte røg kommer ud nederst på bagsiden. På den måde kommer din mad kun til at modtage ny frisk røg.

Pillegrillene fra Ironwood-serien kommer desuden med et sidebord samt to niveauer med grillriste i porcelænsemaljeret stål.

Grillens indbyggede Wi-Fi gør, at du kan oprette forbindelse til din grill via en app på telefonen. Det vil sige, at du har fuld kontrol over din grill uanset, hvor du befinder dig. Det eneste det kræver er, at din grill er koblet til Wi-Fi netværket, og at din telefon har adgang til internet.

I appen finder du også en genial opskrift-funktion, der gør det muligt for dig at vælge mellem en masse opskrifter, som allerede har tids- og temperaturindstillingerne klar til dig. Det eneste du skal gøre er at trykke ‘start’, og så tilbereder grillen din mad præcis, som det står skrevet i opskriften. Du har også mulighed for selv at tilføje opskrifter.

"Keep Warm" funktionen sørger for at holde maden varm for dig, hvis det skulle ske, at dit kød på grillen er færdig før, du har fået lavet salaten færdig.

Ironwood fås i to modeller: 650 og 885. Den eneste forskel er størrelsen på grillarealet.
 • Ironwood D2 controller med WiFIRE® teknologi

 • Super Smoke funktion

 • Keep Warm funktion

 • Infrarød pillesensor, som måler og giver alarm i appen når mængden af piller er lav

 • TurboTemp®-teknologi - ultrahurtig opstart

 • Digital temperaturstyring med en præcision på +/-3°C (gns. målt over 1 time)

 • Pilletank med plads til 9 kg Traeger træpiller

 • Isolerede sider i grillen

 • To niveauer med porcelænsemaljerede grillriste

 • Sidebord i rustfrit stål

 • LED-Display

 • Opbevaringsrum til det medfølgende stegetermometerPå grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.