Reparationer på Campingvogne & Autocampere

Har den sidste sæson slidt lidt ekstra på din campingvogn, er der noget, der ikke længere virker, er gået i stykker eller har din campingvogn fået en skade? Der er mange fordele ved at vælge et værksted til din campingvogn eller autocamper, som har mange års erfaring og viden, så du er sikker på, at din campingvogn er i helt top stand.
Hos Kronjyllands Camping Center er vi godkendt af DCU (Dansk Camping Union) og er, som et af meget få værksteder, certificeret af Teknologisk Institut. DCU er din garanti for at arbejdet udføres efter de nyeste og bedste regler, samt er din sikkerhed for, at du er godt dækket ind i forhold til pris, grundighed og ansvar.
 

Har din campingvogn eller autocamper fået en skade?

Er du kommet til at bakke ind i en anden eller har du bare været uheldig, er der også hjælp at hente. Hvis din campingvogn eller autocamper har brug for et værksted, enten til reparation, service eller forsikringsskader, så står vi klar til at hjælpe dig.
I forbindelse med forsikringsskader, har vi et samarbejde med forsikringsselskaber, og vi er desuden et fordelsværksted for Tryg Forsikring. Forsikringsskader kunne være:
  • Fugtskader
  • Vejrskader som hagl- eller stormskader
  • Små eller stort buler
  • Påkørselsskader
  • Kollisionsskader

Vores campingværksted tilbyder montering af alt ekstraudstyr

Vi er særligt stærke indenfor montering af ekstraudstyr til både campingvogne og autocampere. Til campingvogne monterer vi movere, elstøtteben, solceller, internet og meget mere. Til autocampere monterer vi markiser, luftundervogn, elstøtteben, solceller, elcykelstativer og mere. Vi monterer hele året, så din campingvogn eller autocamper altid er køreklar.
Udover at være godkendt af DCU, som er din garanti for et godt udført arbejde, er vi et moderne campingvogns- og autocamperværksted med de nyeste teknologier til rådighed. Vi råder over otte arbejdspladser, så vi kan sørge for kort ventetid i højsæsonen, og vi har medarbejdere, der er specialuddannede indenfor kontrol af gas- og bremsesystemer.
 

Vedligehold, skader eller ekstraudstyr til din campingvogn

Hos Kronjyllands Camping Center i Randers står vi klar til at hjælpe dig med reparation og vedligehold af din campingvogn eller autocamper, uanset hvor i Danmark, du kommer fra.
Ring i dag og bestil tid til værkstedet, eller kør forbi værkstedet med din campingvogn eller autocamper, hvis du er i tvivl om, hvad der skal laves, så hjælper vores dygtige medarbejdere dig. Ring på telefon 70 89 71 52 og hør nærmere.