Kabe Imperial

Design, sikkerhed og kvalitet – det er, hvad KABE står for. Man genkender straks de stilfulde og klassiske træk, når campingvognen kommer rullende hen ad vejen. Og efterhånden som man lærer sin KABE at kende, med alle dens gennemtænkte detaljer og bekvemmeligheder, opdager man til fulde værdien af den gennemarbejdede vogn.

Alle funktioner – som for eksempel isolering, ventilation, varmesystem og vinduer – er i højeste kvalitet. Her tillader Kabe ingen kompromisser. Faktum er, at kabe lægger et stort stykke arbejde i at udvikle campingvogne, i altid at være på forkant – og til og med et skridt foran.

Dette gør Kabe netop for at kunne tilbyde dig, som er KABE-ejer, det bedste af det bedste – En campingvogn som holder en høj standard og leverer en eksklusiv stemning fra inderst til yderst.

Kabe tilbyder i 2019 hele 5 serier, nemlig Classic, Ædelstens serien: Briljant, Smaragd, Ametist, Safir, samt Royal, Hacienda og topmodellen Kabe Imperial.

Imperial-serien er juvelen på toppen af kronen, i Kabes absolutte Premium segment. Det eksklusive giver sig allerede til kende i eksteriøret, som er glat og i højglans og med tredimensional dekor. Indvendig er standarden på luksus niveau.Se vores Kabe Imperial vogne på lager.