Adria Adora

Adrias topsælgende campingvognsserie


Den prisvindende Adora med det unikke sky-roof panorama vindue, vil give dig feriens bedste udsigt. Det er Adrias bedst sælgende campingvognsserie med moderne og elegant interiør, masser af standardudstyr og en bred vifte af indretninger der gør mulighederne mange. Du får feriens bedste udsigt med Adria Adoras unikke sky-roof panorama vindue. 

Vores Adria Adora campingvogne har AL-KO chassis, støddæmpere og AKS-stabilitator (Tempo 100-godkendelsesklar). 

Tidsløst design


Adria Adora-serien tilbyder ikke kun enestående funktionalitet, men også et tidløst design, der appellerer til enhver campingentusiast. Med sit klassiske, skandinaviske design er Adora-serien et symbol på enkel elegance og raffineret æstetik.

Hver vogn er omhyggeligt designet med gennemprøvede indretninger og funktionelle detaljer, der sikrer en behagelig oplevelse, uanset hvor du rejser hen. Det tidløse design går ud over trends og moden, hvilket gør Adria Adora til et tidløst ikon inden for campingverdenen.

Uanset om du foretrækker et moderne eller mere traditionelt udseende, vil Adora-serien med sit tidløse design og gennemprøvede indretninger give dig en følelse af hjemlig komfort og stil under dine rejser.

Se vores udvalg af Adria Adora vogne


Adrias stilrene i-shape-design

Adria Adora er designet efter Adrias stilrene i-shape-design, som er aerodynamisk, og hvor de enkelte dele kan udskiftes i tilfælde af uheld.  Der er tænkt på sikkerhden, da både sider og tag er lavet i en stærk glasfiberkonstruktion. Dette giver tilmed Adria Adora campingvognen øget styrke og en høj isoleringsevne.

Indvendigt finder du I et interiør i klassisk, skandinavisk design og Adria Adora har samtidig en lang række funktionelle detaljer, som badeværelse med brus, toilet og en stor vask.

 

En vogn til dine behov

Uanset hvilke behov du måtte have, tør vi næsten godt forsikre dig om, at Adrias Adora-serie har en vogn, der opfylder dine behov og ønsker til din kommende campingtur. Fra rummelige soveområder til moderne køkkenfaciliteter og praktiske opbevaringsløsninger, tilbyder Adora-serien en omfattende og stilfuld campingoplevelse.

Med fokus på kvalitet, komfort og brugervenlighed er hver Adora-vogn designet til at gøre din rejse så behagelig og bekvem som muligt. Uanset om du er en erfaren camper eller planlægger din første tur, kan du være sikker på, at Adora-serien leverer på både funktionalitet og æstetik, så du kan nyde hvert øjeblik af din tid væk hjemmefra.


 


Se vores Adria Adora vogne på lager her eller læs mere om Adria Adora 2019 i Adrias produktkatalog.