Adria Action

Adria Action med det sporty og ikoniske design - genial til at tage med på tur. En letvægter som er fantastisk rummelig og yderst attraktiv for mange danske campister.

Se vores udvalg af Adria ActionAction er en campingvogn, der indbyder til eventyr og oplevelser. Vognens lette konstruktion og aerodynamiske form sikrer en ultimativ rejsefrihed. Adria Action har en totalvægt på 1.100 kg og kan trækkes af mindre biler.

Adria Action er en af de rummeligste kompaktvogne på markedet. Vognens interiør er ”friskt og ungt”. Adria Action fås med lækkert panoramavindue, så der er fantastisk lys i vognen om dagen og stjernekig fra sengen om aftenen.

Adria Action er udstyret med ALKO chassis med AKS-stabilisator (klar til tempo-100-godkendelse) og alufælge. Samtidig får du i en Adria Action campingvogn også moderne skandinavisk interiør, Smart-kitchen og ERGO-badeværelse – alt sammen opvarmet med Truma blæsevarme.

Adria Action har, som de større Adria serier, sider og tag af stærk glafiber. To serviceluger giver let adgang til magasin udefra.Se vores Adria Action vogne på lager her eller læs mere om Adria Action 2019 i Adrias produktkatalog.