Knaus Campingvogne

En kombination af det velkendte og det nye 

Vi har hos Kronjyllands Camping & Marine Center A/S et udvalg af campingvogne fra det tyske mærke Knaus, som er kendetegnet ved at være en kombination af velkendte og traditionelle campingvogne, som dog har også et twist af nytænkning. Knaus har stået i spidsen for produktion af populære og velkendte campingvogne i mere end 50 år. 
 

Vi tilbyder bl.a. følgende Knaus Campingvogne

Hos os kan du få flere af de campingvognsserier, som Knaus tilbyder, og kendetegnet for alle serierne er, at komfort og sikkerhed er i højsædet. Vi forhandler bl.a. følgende serier:

Sport:
Knaus Sport er en smart campingvogn, som egner sig til mange ferietyper. Den er let og giver god værdi for pengene, når du får mange funktioner, meget udstyr og flere sovepladser for en lavere og mere konkurrencedygtig pris. Der er smarte opbevaringsløsning, smartindrettet køkken og lækkert udstyr i form af f.eks.  gulvvarme, stabilisator og meget mere. 
 

Südwind Silver Selection:
Knaus Südwind er en klassisk og velkendt model, der kombinerer traditionelle og nye campingfunktioner. Den smarte Silver Selection serie har alt, hvad du har behov for i en campingvogn. Serien forsøges konstant optimere og udviklet, og hvert år udkommer nye modeller, som er endnu mere attraktive end året før. Der er 14 forskellige modelvariationer, som giver plads til op til 7 personer. 
 

Südwind Scandinavian Selection:
Den luksuriøst Südwind Scandinavian Selection har egenskaber, som er lidt udover det sædvanlige. Med stort panoramatag, flot skandinaviskinspireret design og interiør og en opbygning, der er tilpasset og udviklet i forhold til det skandinaviske klima, er den helt ideel til campisten, der ønsker en smuk, velindrettet campingvogn der samtidig har høj funktionalitet og kan bruges stort set over alt – året rundt.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du vil høre mere om vores udvalg af Knaus campingvogne, kan du kontakte vores personale på telefon 87 10 98 70 eller komme forbi vores center i Randers tæt ved Århus. 

Se alle vores Knaus Campingvogne