Adria Altea

Adria Altea er bygget til eventyr. Den er samtidig rummelig og med gennemtænkte indretninger der passer til de fleste familier.

Se vores udvalg af Adria Altea vogne

Til de aktive og eventyrlystne

Adria Altea er virkelig til nutidens unge, ældre og aktive familier. En Adria Altea har børnevenlige og funktionelle indretninger og en solid konstruktion. Det er en prisvindende campingvognsserie, som har et lyst og stilrent Skandinavisk design. 


 

Praktisk og funktionel

Med Altea får du en moderne letvægtsvogn, med et indbydende og funktionelt interiør, "smart-kitchen" med praktisk indretning og god arbejdsplads og ERGO badeværelse, med foldevask, toilet og brusesøjle.

Udvendigt har Adria Altea har AL-KO chassis og klar til TEMPO100-godkendelse med AKS-stabilisator og støddæmpere. Adria Altea er designet efter Adrias stilrene i-shape-design, som er aerodynamisk, og hvor de enkelte dele kan udskiftes i tilfælde af uheld.  Der er tænkt på sikkerheden, da både sider og tag er lavet i en stærk glasfiberkonstruktion. Dette giver tilmed Adria Altea campingvognen øget styrke og en høj isoleringsevne.


Altea Campingvogne er desuden udstyret med Truma blæsevarme.

Se vores Adria Altea vogne på lager her eller læs mere om Adria Altea 2019 i Adrias produktkatalog.