Historie og værdier

Om Kronjyllands Camping Center

Kronjyllands Camping Center er et ferie-storcenter med et af Danmarks største udvalg af nye og brugte campingvogne. Vi sælger også Brenderup trailere, Isabella fortelte samt campingudstyr og reservedele.

Vi tilbyder kommisionssalg eller kontant køb af Campingvogne og autocampere.

Vi har et stort værksted, som monterer ekstraudstyr og klargør campingvogne. Vores skadesværksted er specialiseret i at udbedre forsikringsskader og har aftaler med alle forsikringsselskaber. Værkstedet er DCU testcenter og certificeret af Teknologisk Institut.

Firmabeskrivelse af Kronjyllands Camping Center.

Kronjyllands Camping Center er beliggende på 23.000 m2 stor grund, som anvendes til udendørs udstillingsareal for nye og brugte campingvogne, både og trailere. Vi er de eneste i Danmark der bytter mellem campingvogne og både. Vi har en 3.200 m2 stor indendørs udstilling med nye campingvogne og både i stueplan samt udstyr og fortelte. Vi har også en stor fortelt udstilling på første sal.

Vi finansierer dine køb gennem Santander og Basic Bank. Her kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling.

Vi er medlem af Campingbranchen, din tryghed og sikkerhedsamt, din garanti for en reel handel.
Vi eksporterer nye campingvogne til EU-lande samt Norge, Island og Færøerne.

Salgsafdelingens fokusområder:

 • Salg af nye og brugte campingvogne og autocampere.
 • Salg af campingvognsudstyr, campingvognstilbehør og campingvognsreservedele.
 • Kommissionssalg/anvisningssalg af campingvogne og autocampere.
 • Kontant køb af campingvogne og autocamperer.

Vi er autoriseret forhandler følgende mærker:

 • Adria campingvogne
 • Kabe campingvogne
 • Knaus campingvogne
 • LMC campingvogne
 • Sun Living by Adria autocampere
 • Isabella fortelte
 • Isabella lufttelte
 • Ventura fortelte
 • Brenderup fritidstrailere
 • Brenderup erhvervstrailere

Vi sælger også

 • Brugte campingvogne
 • Brugte teltvogne
 • Brugte fortelte

Finansiering

Vi finansierer dine køb gennem Santander og Basic Bank. Her kan vi hjælpe med lån med og uden udbetaling.

Eksport

Vi eksporterer nye campingvogne til EU-lande samt Norge, Island og Færøerne.
Vores speditør udarbejder alle de nødvendige dokumenter, der skal bruges til eksport. 

Campingvognsværksted

Vores campingvognsværksted er et godkendt DCU-testcenter. Vi laver DCU test og på alle fabrikater af campingvogne og autocampere.
Værkstedet er certificeret af Teknologisk Institut, som et af de få campingvognsværksteder i Danmark. Teknologisk institut kontrollerer kundeservice, udførsel af service og reparationer samt kontrol og kalibrering af værktøjer.
 
Vores værksted er i marts 2018 blevet udvidet fra at have seks arbejdspladser til at have otte arbejdspladser, så der er god plads til alle former for service eftersyn.

I værkstedet monteres alle former for ekstraudstyr på campingvogne og autocampere.
Værkstedet har en afdeling, som er specialiseret i at udbedre forsikringsskader på campingvogne og autocamperer, hvor vi skifter sideplader, tagplader, vinduer, døre, kofangere og så videre.

Småskader udbedres med Smart Repair teknologi også kaldet med HBC-teknologi. Med denne teknologi kan man undgå at skifte sideplader ved mindre skader.

I værkstedet har vi tre uddannede f-gas installatører som  tilbyder reparationer af alle typer af gasfyr og gasovne, samt montage af gasudtag, gasfilter, duo-control osv.
 

Kronjyllands Camping Centers historie

Camping forretningen blev grundlagt i 1966 af Mogens Kjær, under navnet Mogens Kjær Camping, firmaet skiftede senere navn til Kronjyllands Camping Center A/S. I 1985 blev firmaet autoriseret forhandler af Knaus og i 1990 også forhandler af LMC Münsterland.

Dengang lå Kronjyllands Camping Center A/S på Grenåvej 90. Campingcentret lå i datidens øjne på en stor grund på 7.000 m2 og havde en udstillingshal på 200 m2 med førstesal med fortelte og campingudstyr. Med det øgede salg af campingvogne blev der også et øget pres på værkstedets kapacitet og det gav et ønske om at en arealudvidelse.
 
I 2002 købte Niels Mortensen Kronjyllands Camping Center A/S for at drive det videre på Grenåvej 90. Lige som den tidligere ejer, erfarede han, at lokalerne ikke var store nok til den stigende efterspørgsel på nye campingvogne og kapaciteterne for værkstedet var ikke tilstrækkelige. Derfor flyttede Kronjyllands Camping Center A/S i januar 2005 i helt nye og meget større lokaler på Grenåvej 29-31. Her var meget større indendørs udstillingsplads til nye vogne, en meget stor udstyrsforretning samt et stort moderne værksted med 6 lifte og en bremsestand.

I januar 2010 opkøbte Kronjyllands Camping Center deres lokale konkurrent Midtvejs Caravans i på Hobrovej i Råsted uden for Randers.

I december 2018 blev Kronjyllands Camping Center autorisreret forhandler af Sun Living autocampere, som bliver produceret af Adria.