Adria campingvogne

Søger du en funktionel og lækker campingvogn?

Adria, der har produceret campingvogne i mere end 50 år, er et nytænkende og innovativt brand inden for campingvogne. Hos Adria er det funktionel, men lækker indretning, der er i højsædet, og Adria har gang på gang vundet priser for deres lækre design, kvalitet og innovative tankegang, hvor køberne får masser af værdi for pengene.

Adria har sans for detaljerne og alt fra køkken til badeværelse til sengepladser er indrettet, på en sådan måde, at du får flest mulige funktioner på mindst mulig plads. Desuden er alle deres modeller bygget med et haglsikkert glasfibertag for den bedst mulige modstandsdygtighed og holdbarhed.
Hos Kronjyllands Camping & Marine Center A/S fører vi alle Adrias fem serier:
Alpina, Adora, Altea, Action og Aviva.

Modeller i Fokus

  • Alpina: Den ultimative helårs campingvogn, perfekt til det skandinaviske klima og kendt for sit unikke design og rummelige interiør.
  • Adora: Med sit store panoramavindue bringer Adora naturen indenfor.
  • Action: Ikonisk form og gennemtænkt indretning, elsket af campister.
  • Altea & Aviva: Praktiske og stilfulde løsninger til en komfortabel ferie.

Med en beliggenhed i Randers, har vi kunder fra især Randers, Århus, Viborg, Hobro og Ålborg, men vi sælger også mange Adria vogne til kunder på Sjælland og Fyn.

Adria Alpina (se vores udvalg)

Alpina seriens campingvogne er velegnede som helårscampingvogne og er bygget i moderne og elegant interiør. I Alpina-vognene er der rigeligt med plads og panoramavinduerne gør, at du aldrig går glip af en smuk solnedgang eller havudsigt. I en Alpina-model, vil du føle dig indlogeret på et 5-stjernet hotel.
Adria Alpina 753 UP
 

Adria Adora (se vores udvalg)

Adora-modellerne er helt særlige med deres ovenlysvindue, hvor du har udsigt direkte til stjernerne eller en skyfri himmel. Designet er stilrent og skandinavisk og vognene indeholder et utal af funktionelle detaljer, såsom Bluetooth transmittere, højtalere, bruser på badeværelse og alle vogne indeholder gulvvarme.
Adria Adora 613 DT 

Adria Altea (se vores udvalg)

Altea serien har vundet priser for sit Skandinaviske design og innovative indretning. Her får du en campingvogn med alt, hvad du behøver til en yderst attraktiv pris.
Adria Altea 542 PK 

Adria Action (se vores udvalg)

Denne serie er mindre end de andre og har plads til 4 sovende personer, hvilket gør den velegnet til mindre biler. Vognene fås i tre forskellig farver på de udvendige lister og kofangere og er udstyret med Smart-kitchen, ERGO bad og lækkert og stilrent interiør.
Adria Action 361 LH 

Adria Aviva (se vores udvalg)

I denne serie får du en rummelig og elegant campingvogn med I-shape form og moderne møblement. Denne serie er lettere end de andre, hvilket gør den nem at trække – selv for mindre biler.
Adria Aviva 522 PT 

Se alle vores Adria Campingvogne

 

Hvorfor Vælge Adria?

  • Passion & Erfaring: Over 50 års erfaring i at bygge fritidskøretøjer.
  • Prisvindende Design: Markedsledende med intelligent design og innovative konstruktionsmetoder.
  • World-Class Produktion: Avancerede produktionsfaciliteter med ISO 9001, 14001, og EFQM 5-stjernet certificering.
  • Kvalitet & Ro i Sindet: Kendt for kvalitet, pålidelighed og holdbarhed med en af de førende garantier i branchen.