LMC campingvogne

Mere end bare en campingvogn 

Hos Kronjyllands Camping & Marine Center A/S tilbyder vi et væld af forskellige campingvogne, og vogne er mærket LMC er en del af vores sortiment. LMC campingvogne er af højeste kvalitet, og med firmaets egne markedsværdier, som bygger på lidenskab, tradition og ansvar, kan du være sikker på at få en campingvogn, som har lang holdbarhed, og som er af højeste kvalitet. Campingvognene er ikke bare nye og flotte – de er innovationer, og deres funktioner og egenskaber følger udviklingen i branchen, hvorfor du med en vogn fra LMC kan være sikker på, at du får mere end bare en campingvogn. 
 

Mere end 60 år med lidenskab for camping 

Historien bag LMC danner grundlaget for, at virksomhedens campingvogne gennem årene udvikles, og desuden at de varer, der bruges til produktion, alle er højkvalitets produkter. Hos LMC spiller traditionalitet og originalitet sammen, og med mere end 60 år på bagen, har lidenskaben for camping kun vokset sig større. 
 
Vi forhandler bl.a. følgende modeller:
Style
Vivo
Musica
Maestro
Exquisit
 
Uanset hvilken model, som der tales om, er funktionalitet en integreret del af indretning og brug, og LMC’s campingvogne er alle opbygget efter den nye LLT-teknologi, som betyder long life teknologi. Alle vogne har glasfiber tag der gør dem haglsikre. Den perfekte isolering før det muligt at bruge vognene hele året. Desuden er campingvogne fra LMC er dækket af en særdeles attraktiv garantiordning, og de forskellige modeller spænder vidt i pris, så der er noget for alle. 
 

Kontakt os og hør mere 

Fra vores beliggenhed i Randers hjælper vi mange kunder i både Århus og det omkringliggende område, men vi sælger også campingvogne fra LMC til kunder på både Sjælland og Fyn. Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en kvalitetsfyldt campingvogn fra LMC fra os, kan du kontakte vores dygtige personale på telefon 87 10 98 70

Se alle vores LMC Campingvogne