Isabella og Ventura fortelte

I vores forretning har vi opstillet et bredt udvalg af Isabella og Ventura fortelte.

Til standcampisten har vi et Isabella Villa standtelt stillet op, som kan holde til at stå hele året rundt. Hvis du ønsker at køre på ferie med campingvognen, kan du lade teltet stå. Dette kræver dog tilkøb af en bagplade.

Til fastliggeren har vi det flotte Isabella Penta Thirty fortelt opstillet med 3,5 m dybde samt det store Isabella Prisma 4,0 m dybe fortelt. Vi har også det nye Commodore Seed, som er Isabellas 2016-model af 3,0 m telt, som både kan bruge til at rejsecamping og standcamping.

Til rejsecampisten har vi opstillet det classiske Capri Coal med et tilhørende annex, som kan bruges til ekstra soveplads, eller lækker udestue.

Til vintercampisten kan vi fremvise Isabellas universal 360, som er et stabilt universaltelt til brug i forårs- og efterssæsonen. Ydermere har vi et Ventura Pacific 250 stillet op, som er et billigere fortelt produceret af Isabella, men med færre finesser og udført i et lettere materiale. Dette telt er fortrinsvist til rejsecampisten. Det fås også i 3,0 m meters dybde. 

Til den ultimative rejsecampist kan vi fremvise et udvalg af Fiamma posemarkiser med muligheder for tilkøb af markisesider og markisefronter fra WeCamp og Isabella.