Isabella og Ventura fortelte

I vores forretning har vi opstillet et bredt udvalg af Isabella og Ventura fortelte.

Til standcampisten har vi et Isabella Villa standtelt stillet op, som kan holde til at stå hele året rundt. Hvis du ønsker at køre på ferie med campingvognen, kan du lade teltet stå. Dette kræver dog tilkøb af en bagplade.

Til fastliggeren har vi det flotte Isabella Penta Etna fortelt opstillet med 3,5 m dybde, og Penta solsejl, samt det nye Isabella Nordic, som fås med 3,0 m dybe eller 2,40 meter fortelt. Vi har Commodore Dawn, med Elipse sat på, som er Isabellas 2019-model af 3,0 m telt, som både kan bruge til at rejsecamping og standcamping.

Til rejsecampisten har vi opstillet det classiske Isabella Sun Shine Plus med front.

Til vintercampisten kan vi anbefale Isabellas universal 420/360 Dawn, eller Winter, som er et stabilt universaltelt til brug i forårs- og efterssæsonen.
Ydermere har vi 2 lufttelte, 1 Ventura Air Dove 350 udstillet, fås også som 400. Samt 1 Isabella Cirrus North 300 udstillet, fås også som 400. Der kan tilkøbes annex til begge modeller.

Til den ultimative rejsecampist kan vi fremvise et udvalg af Fiamma posemarkiser med muligheder for tilkøb af markisesider og markisefronter fra WeCamp og Isabella.