Eksport af campingvogne

Er du bosat uden for Danmark og tænker du på at købe en ny campingvogn eller autocamper i Danmark, så kan vi hjælpe dig.
 
Autoriseret forhandler

Vi er autoriseret forhandler af campingvognsmærkerne Adria, Kabe, Knaus og LMC samt autocampermærket Sun Living made by Adria. Vi eksporterer til alle EU lande samt Norge, Island og Færøerne.

Vi har altid gode tilbud på campingvogne samt udstyr og tilbehør, såsom Isabella fortelte, møbler og meget andet.

Salg

Du kan komme ned i vores forretning i Randers og se vores udstillede modeller, hvor vi kan tage en snak om de forskellige muligheder eller I kan kontakte os per telefon eller mail og vi kan ordne handlen herigennem.

Klargøring

Vi indhenter og udfylder typeattest for vognen, så den er klar til indregistrering i dit hjemland og derudover sørger vi for håndteringen af de nødvendige eksportpapirer. Vi klargør vognen på vores certificerede værksted, hvor vi kontrollerer funktionerne af vognens vandsystem, toiletsystem, gassystem samt el-system. Du får selvfølgelige dokumentation for udførelsen af disse tests.

Udleveringen

Du kan afhente vognen i vores forretning i Randers, eller vi kan leverer vognen til et færgeleje eller en anden ønsket adresse.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om eksport, er du altid velkommen til at kontakte os på 87109870 eller info@as-kcc.dk. Du kan også se mere om vores store udvalg af campingvogne og autocampere på vores hjemmeside www.as-kcc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.