Autocampere til salg


Sorter efter: Priser Årgang Model
LMC Cruiser T662-2G Alde Winter
Egenvægt
2724 Kg.
Lasteevne
776 Kg.
Totalvægt
3500 Kg.
Årgang
2022
Lager nr.
22130
LMC autocamper top model. LMC Cruiser T662-2G med Alde Winter pakke, automat gear og 140 HK. Vinterpakken inder holder Alde centralvarme, vandbåren gulvvarme, Duocontrol med Crash sensor og automatisk gas flaske skifter.
LMC Tourer T730 G
Egenvægt
2900 Kg.
Lasteevne
600 Kg.
Totalvægt
3500 Kg.
Årgang
2022
Lager nr.
22129
LMC Tourer T730 G med enkelt senge. Autocamper er med vinter pakke. Den har følgende udstyr: Markisse, Truma Combi E fyr, Vandbåren gulvvarme, Duocontrol med crashsensor, Kantsyede tæpper i førehus og bodel. Bilen har 140 HK, alu fælge, automatisk klima anlæg, Multifunktions rat, skyroof over førehuset og mygenet i dør og alle vinduer. Autocamperen er bygget på en Citroen 2,2L 140 HK.
Rapido 9096dF
Totalvægt
3500 Kg.
Årgang
2010
Lager nr.
22336
Flot helintegreret Rapido 9096 DF autocamper, med masser af udsyr. Ny Radio, navigation & bakkamera med stor skærm. Autocamperen har en Fiat 3,0 liter motor 157 HK og 5 gear.
Sun Living A 75 DP
Lasteevne
3500 Kg.
Totalvægt
3500 Kg.
Årgang
2023
Lager nr.
20083
Sunliving A 75 DP med 6 sele pladser & 6 sovepladser. Den har alkove med dobbelt seng, Manuelt klimaanlæg i bilen, El sidespejle, Passagerairbag, Traction+ og ESP, Fartpilot, High-level instrumenter, 140W solceller, Radio forberedelse med højtalere og antenne integreret i udv. spejl, Kaptajn stole, Lakeret kofanger, Panoramavindue over førerhus, Truma Combi 6 E fyr, DC/DC konverter, Opvarmet spildevandstank, Myggenet ved dør, Tekstil style pakke og Mørklægningsgardiner i førerhus. Sunliving A 75 DP autocamper har 6 sele pladser og 6 sovepladser. To dobbelt senge, køkken, og toilet samt brusekabine/garderobe. Stor stuverum med to døre. Denne Sunliving A 75 DP Autocamper har en Citroen Euro 6 motor 2,2 L 140 HK.
Sun Living V 60 SP
Lasteevne
3500 Kg.
Årgang
2023
Lager nr.
23025
Sun Living V 60 SP Tent Top, en fantastisk flot og funktionel autocamper med 4 selepladser og 4 sovepladser. Vognen har markise, 120W solceller, Truma Combi 4E fyr, opvarmet spildevands tank, plisse gardiner i førehus, Mygenet ved skyddedør og elektrisk trin. Denne Sun Living V 60 SP Tent Top er bygget på en Citroen 2,2 140 HK med Fartpilot, Traction+ baksensor og Hill Control.

Kronjyllands Camping Center: Professionelle og fagligt kyndige forhandlere af nye og brugte autocampere

Hos Kronjyllands Camping Center har vi siden 2002 engageret os i campingbranchen, hvorfor vi i dag bl.a. forhandler nye og istandsætter brugte autocampere, så du er helt klar til dit næste campingeventyr. Vores mange års erfaring i branchen er din garanti for et trygt køb, høje kvalitetskrav og god service. Hver eneste brugte autocamper, som du finder til salg hos os, er gennemgået ned til mindste detalje, så du er sikker på, at din autocamper på bedste vis kan indfri dine ønsker og behov. Vi er en del af Dansk Camping Union, der årligt laver stikprøver på vores autoriserede værksted og samtaler med tidligere kunder, så vi kan blive ved med at tilbyde fuld gennemsigtighed på ethvert køb samt et helt års fuld garanti på vores brugte autocampere. Vi sælger naturligvis også spritnye autocampere med de nyeste løsninger inden for teknologi, indretning og pladsudnyttelse.
 

Gå på opdagelse i vores sortiment af autocampere

Vi forhandler en bred vifte af markedets bedste autocampere, der gør det nemt for dig at finde en kvalitetssikker model, der passer til dine behov. Her på siden kan du justere udvalget ved at specificere din søgen: vælg fx type, pris, årgang eller antal sengepladser. Vi tilbyder autocampere fra de kendte mærker:
 
  • LMC Autocamper – vi har modellerne Cruiser, Tourer, Element og Innovan
  • Sun Living Autocamper – vi har modellerne S 65 SL, S 75 SC, S 75 SL, A 70 DK, A 75 SL, V 60 SP, V 65 SL
 
Sun Living og LMC deler begge en innovativ tilgang til plads og komfort, som kunder landet over sætter stor pris på. Det er samtidigt autocampere, der er udviklet med henblik på at skabe langtidsholdbare autocampere, som familier kan nyde mange år ude i fremtiden. Sun Living og LMC har naturligvis også hver sine kerneegenskaber, som du kan læse mere om under deres respektive kategorier på hjemmesiden.
 
Vi tilbyder altid uforpligtende rådgivning og vejledning, så tøv ikke med at tage kontakt
Det er ingen hemmelighed, at en autocamper er en stor investering, og der er derfor også en masse ting, som man gør klogt i at overveje forud for købet. Vi har hjulpet mange mennesker landet over med at finde den helt rigtige autocamper, og vores kyndige medarbejdere sidder klar til at tilbyde det samme til dig. Du kan kontakte os på telefonnummer 70 87 60 56, hvis du har spørgsmål til nogle af vores modeller eller generelt er nysgerrig på dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig!