Sun Living - Autocamper

Sun Living autocamper er designet og fremstillet af Adria-Mobil, en af Europas førende producenter af fritidsvogne siden 1965.

Det er over halvtreds års erfaring, der anvendes til hvert Sun Living-køretøj. Sun Living er kvalitets autocampere til en overkommelig pris. Sun Living er autocampere, som produceres af Adria, men i det billigere brand Sun Living. Det er dermed Adrias design, men til en mere overkommelig pris. Sun Living autocamper er en god autocamper at starte op i, da den er i et overkommeligt prisleje.

Kom ind til os og se de brede udvalg. Du kan også se vores Sun Living autocampere her under.
Sorter efter: Priser Årgang Model
Sun Living A 75 DP
Lasteevne
3500 Kg.
Totalvægt
3500 Kg.
Årgang
2023
Lager nr.
20083
Sunliving A 75 DP med 6 sele pladser & 6 sovepladser. Den har alkove med dobbelt seng, Manuelt klimaanlæg i bilen, El sidespejle, Passagerairbag, Traction+ og ESP, Fartpilot, High-level instrumenter, 140W solceller, Radio forberedelse med højtalere og antenne integreret i udv. spejl, Kaptajn stole, Lakeret kofanger, Panoramavindue over førerhus, Truma Combi 6 E fyr, DC/DC konverter, Opvarmet spildevandstank, Myggenet ved dør, Tekstil style pakke og Mørklægningsgardiner i førerhus. Sunliving A 75 DP autocamper har 6 sele pladser og 6 sovepladser. To dobbelt senge, køkken, og toilet samt brusekabine/garderobe. Stor stuverum med to døre. Denne Sunliving A 75 DP Autocamper har en Citroen Euro 6 motor 2,2 L 140 HK.
Sun Living V 60 SP
Lasteevne
3500 Kg.
Årgang
2023
Lager nr.
23025
Sun Living V 60 SP Tent Top, en fantastisk flot og funktionel autocamper med 4 selepladser og 4 sovepladser. Vognen har markise, 120W solceller, Truma Combi 4E fyr, opvarmet spildevands tank, plisse gardiner i førehus, Mygenet ved skyddedør og elektrisk trin. Denne Sun Living V 60 SP Tent Top er bygget på en Citroen 2,2 140 HK med Fartpilot, Traction+ baksensor og Hill Control.

Vi forhandler nye og brugte Sun Living autocampere til konkurrencedygtige priser

Sun Living har som producent af autocampere opnået bred anerkendelse verden over, og deres enkle, men smarte designs har gjort deres autocampere meget nemme at holde af. Hos Kronjyllands Camping Center kom det derfor også helt naturligt, at vi skulle inkludere disse funktionelle og kvalitetssikre autocampere i vores sortiment, så alle, der drømmer om frihed på fire hjul, kan komme i gang på bedst mulig vis. Trods at Sun Living i forvejen befinder sig i et overkommeligt prisleje, kan du også spare flere penge ved at undersøge vores sortiment at brugte Sun Living autocampere, som vi har gennemtestet og kvalitetssikret.

Vi er en del af Dansk Camping Union, der årligt laver stikprøver på vores værksted og samtaler med tidligere kunder, så vi kan blive ved med at tilbyde fuld gennemsigtighed på ethvert køb samt et helt års fuld garanti på vores brugte autocampere. Du er mere end velkommen til at besøge os ude i butikken, hvor du kan få en gennemgang af vores Sun Living modeller og blive klogere på, hvad der gør denne autocamper ideel for dig. Uanset om du vælger en spritny eller brugt Sun Living autocamper, er du garanteret en god og sikker investering gennem Kronjyllands Camping Center.