Brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål
eller brug for hjælp.
Så bare kontakt os på:

Tlf.: 87109870
Email: carina@as-kcc.dk
39 stk. på lager. Leveringstid 1-3 dage

HOT WOK - TOP LINE: Bord til letvægts-gasflasker

Vare nr. HW9912
kr 550,-
Campingbord, et ekstra bord til terrassen, et sidebord til grillen eller helt et bord til din wok!

Smart bord til montering på Letvægts gasflasker. Du kan monterer TOP line bordet på en 5 kg eller 10 kg letvægts-gasflaske. Når du bruger din grill eller dit gasblus, står gasflasken typisk bare og fylder ved siden af. Hvorfor ikke udnytte den plads flasken optager til noget praktisk – netop med Topline bordet fra HOT WOK?

TOP Line bordet monteres nemt på en Gasflaske på 5 kg eller 10 kg letvægtsgasflaske. Hermed får du ekstra bordplads, hvilket man altid kan bruge – især i forbindelse med madlavning.

Top line bordet fra HOT WOK er fremstillet af robust plast med stålben. Top Line bordet består af en bordplade, 3 bordben og en adapter, der anbringes på gasflasken. Det smarte kliksystem i Topline modellen – gør det let at samle og montere bordet på gasflasken. Stålbenene klikkes sikkert fast i Top Line bordpladen og derefter adapteren, herved det står Topline bordet helt stabilt. Når Top Line bordet ikke er i brug, kan benene og adapteren sættes fast i bunden af bordpladen. Derved fylder Topline bordet ikke ret meget og er let at opbevare – især nyttigt for campister.

Bordpladen på Topline bordet måler 580 x 430 mm og samlet vejer bordet kun 2,2 kg.

Top line bordet sælges ekskl. gasflaske.


På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.