Brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål
eller brug for hjælp.
Så bare kontakt os på:

Tlf.: 87109870
Email: carina@as-kcc.dk
Fjernlager. Leveringstid 1-7 dage

Isabella Læsejl Levo

Vare nr. I401400511
kr 2.309,-

Det fleksible letvægts læsejl. Levo er et fritstående læsejl, der er designet til nem og hurtig opstilling.

 Detaljer:Det vejer blot 4 kg. og er især velegnet til rejsebrug. Levo læsejlet kan anvendes til mange forskellige situationer, hvor du har brug for læ.Brug det bl.a. til: • At sætte på den bærende stang på Levo Cosy Corner og skab et hyggehjørne ved autocamperen, hvor du både får læ og skygge. • At sætte direkte op til din autocamper eller campingvogn. • At lade det stå frit foran dit fortelt Side/Telt Materiale: IsaLite 195 g/m2 - er en coated polyester særligt let og vedligeholdelsesvenligt materiale.Farver: GreyVægt: 3,18 kg

 GODE RÅD TIL VEDLIGEHOLDELSEStøvsug eller børst teltet af, når det er tørt. Efterfølgende aftørres med en fugtig klud. Vinduer kan ind i mellem sprayes med Aquatex imprægnering, og straks herefter aftørres med en tør klud (maks. 2 x årligt). Ved større rengøring kan IsaClean rens anvendes. AquaTex kan bruges til efterimprægnering. 


På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.