Persondata politik

Denne persondatapolitik gælder for indsamling og brug af personoplysninger på as-kcc.dk og i forbindelse henvendelser og køb af varer og ydelser i vores fysiske butik, salgsafdeling og værksted. Her finder du informationer om, hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til samt dine rettigheder.

Dataansvarlig

Kronjyllands Camping & Marine Center er dataansvarlig og vi sørger for at behandle dine persondata ansvarligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis du ønsker at få besvaret spørgsmål om hvordan vi indsamler, behandler og bruger dine persondata, bedes du kontakte vores dataansvarlige:

Dorthe Taasti
Tlf: 87 10 98 70
Dorthe@as-kcc.dk

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Her finder du informationer om indsamling, behandling og brugen af personoplysninger på vores hjemmeside as-kcc.dk og i vores fysiske forretning.

Brug af personoplysninger på as-kcc.dk

Du kan bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger.
Vi gemmer kun data uden reference til en enkeltperson, såsom navnet på din internetudbyder, den side hvorfra du besøger os, eller navnet på den ønskede fil. Disse data bliver udelukkende vurderet for at forbedre vores tilbud og tillader ikke, at der kan drages personlige konklusioner om dig.

Derudover gemmes der kun persondata, hvis du giver os dem frivilligt, fx. som led i en webordre, registrering, undersøgelse, konkurrence, onlineansøgning eller indgåelse af kontrakt. Du vil blive informeret i de respektive indtastnings- og kontaktformularer om formålet med indsamlingen af de data.

Brug af personoplysninger, herunder CPR-nr. i vores fysiske forretning
Når du handler i vores fysiske butik, gemmes der også kun data, som du giver os frivilligt. Dette sker i forbindelse med handel af campingvogn, teltvogn, trailer (Herefter omtalt påhængskøretøj), autocamper, båd, fortelt, udstyr eller hvis dit påhængskøretøj, autocamper, båd, fortelt eller udstyr skal til klargøring, reparation eller service på vores værksted eller i vores butik. Dine personoplysninger hos os er navn, adresse, tlf.nr, fødselsdagsdato og e-mail. Dit CPR nr. skal vi kun bruge i forbindelse med ind- eller omregistrering af dit påhængskøretøj eller autocamper eller ved finansiering gennem et finansieringsselskab.

Ind- og omregistrering af køretøjer i butik og værksted

I forhold til ind- og omregistrering af dit påhængskøretøj eller autocamper på værkstedet eller i butikken, noterer vi ikke dit CPR-nr. nogen steder, men beder om en kopi af dit kørekort som billedlegitimation og for at taste dit CPR-nr. i SKAT’s online portal for indregistrering af køretøjer, som er NemId beskyttet. Når vi har indregistreret dit påhængskøretøj eller autocamper, makulerer vi kopien af dit kørekort.

Ind- og omregistrering af køretøjer i salgsafdelingen

I forhold til ind- og omregistrering af dit påhængskøretøj eller autocamper, som du har købt på en slutseddel i salgsafdelingen, gemmer vi en kopi af dit kørekort på samme vis som ved ind- og omregistrering af køretøjer på værkstedet eller i butikken, men her taster vi også dit CPR-nr. i vores online IP- og kodebeskyttede slutseddelsystem, hvor CPR-nr. automatisk slettes, når vognen er udleveret eller inden for 30 dage.

Ansøgning om finansiering

Vi hjælper vores kunder med finansiering af køb via finansieringsselskaberne Basisbank, Santander og Carta. For at søge et lånetilbud hjem til dig, skal vi videregive dit CPR-nr., informationer om civilstand, indtægt, beboelse, kortoplysninger m.v. i online, kodebeskyttede portaler. Dette gør vi kun med dit samtykke. Disse oplysninger kan ikke fremkaldes eller genskabes af os efter ansøgningen er afsendt til finansieringsselskabet.

Anvendelse og videregivelse af data

Vi bruger primært dine frivilligt oplyste personoplysninger til ordrebehandling internt i Kronjyllands Camping & Marine Center. Men det kan også være nødvendigt at videregive dine oplysninger til andre virksomheder, som vi samarbejder med. Dette kan være leverandøren, som skal sende varen direkte til dig, eller leverandøren, som skal give dig garanti på varen og derfor har behov for at vide, hvem du er. Det kan også være SKAT, når vi skal ind- eller omregistrere et påhængskøretøj eller autocamper til dig, eller finansieringsselskabet, som giver dig et lånetilbud (Se ovenstående afsnit).

Disse virksomheder må kun anvende dine data til ordrebehandling og ikke andre formål.

Vi kan forsikre dig om, at vi ikke videregiver eller sælger dine personlige oplysninger til tredjemand. Dette kan dog ske i forbindelse med omstrukturering eller salg af virksomheden, men kun i overensstemmelse med persondatalovgivningen. Vi videre giver herudover kun personoplysninger, hvis vi er juridisk forpligtiget hertil eller hvis du har givet os dit samtykke.

Markedsføring

Med din accept, bruger vi din e-mailadresse, til at sende vores nyhedsbrev. Har du fået ny mailadresse eller ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du sende en e-mail til den dataansvarlige på dorthe@as-kcc.dk. Framelding kan også altid ske via vores hjemmeside eller direkte i vores nyhedsbreve.

Samtykke og tilbagekaldelse

Når du handler i vores fysiske forretning, giver du skriftligt eller elektronisk samtykke til, at vi må kontakte dig. Hvis du ringer eller mailer ang. spørgsmål, bestilling eller lignende til butik, salgsafdeling eller værksted, må du give os mundtlig tilladelse til, at vi må kontakte dig. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig og du kan efter henvendelse til os få dem slettet eller rettet - Medmindre der er nogle handels-og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes. Dette kan eksempelvis være den periode, hvor Kronjyllands Camping & Marine Center skal give garanti på det købte.

Oplysninger om datasikkerhed

Vi sikrer at vores webside og andres systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede personer. For at undgå datatab, laver vi dagligt back up af vores datasæt. I tilfælde af sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Hver gang du besøger vores webside, lagres den anonymiserede IP-adresse på din computer og internetudbyder, dato, varighed og tidspunkt for adgang samt navnet på den åbnede fil sammen med datamængden i en logfil.

Anvendelse af Cookies

https://www.as-kcc.dk/Om-os/Cookies-og-privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev:

Navn
E-mail
Cookies- og privatlivspolitik
Dette website bruger cookies for at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet. Ved at bruge sitet accepterer du vores brug af cookies.